Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ruzyně - Kolodějě 4:3 ( 2:2 )

1. 11. 2011

004224_03_033175.gif   V neděli 29.10. jsme nastoupili k dalšímu záchranářskému boji povzbuzeni bodem z Březiněvse. Soupeřem nám byl tým, který jsme neznali, Slavoj Koloděje.

Ztráta na tohoto soupeře byla 4 body, tím je řečeno vše. Bohužel nedorazil z našeho mužstva ani jeden čistokrevný brankař a tak do brány musel Márty Otvovice. Nepočínal si zle, ale přeci jen mírna herní nerozehranost na tomto postu byla znát :-)

První poločas se odvíjel v naší režii, ale dvě hrubé chyby soupeř potrestal a tak i díky našim střelcům skončil 2:2. Do druhého poločasu jsme nastoupili odhodláni konečně vyhrát, ale 20minut jsme byli jak bez nohou. Ty nám zřejmě svazovala nervozita, jinak to nelze vysvětlit.

V 80.min. nás zachránil brankař hostů a odvážný průnik do vápna, z jejich vzájemného souboje vznikla penalta pro náš tým. Tu s přehledem proměnil Robert a bylo veselo. 5.min. na to přidal další gól Zdenda, výsledek pokazil průnik hostujícího hráče č.11 v nasaveném čase, který zkompletoval hattrick, gratulujeme, ale body zůstali doma, důležité body !!!!