Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Ruzyně - Běchovice 1:1 ( 1:0 ) ( 16.10.2011 )

17. 10. 2011

004227_03_033189.gifV neděli jsme nastoupili dalšímu mistrovskému utkání na domácím hřišti. Jednalo se o souboj tzv. o 6 bodů, vítěz by odskočil sousedovi ze spodku tabulky a dýchalo by se mu lépe.

Lépe se po zápase dýchalo nakonec hostům, jelikož si odvezl bod za remízu 1:1. Zápas se po většinu času odvíjel v naší režii, kdy šance střídala šanci a hrál se celkem pohledný fotbal. V 25.min. po hezké akci na ose Robert - Black - Gatusso šel náš tým do vedení. naši byli při chuti, ale bohužel se nepodařilo náskok navýšit. Ve druhém poločase bohužel přišlo to čeho jsme se báli. Soupeř po rohu vyrovnal, kdy několikrát tečovaný míč skončil v síti a ne ve Vrťových rukavicích. To naší hrou bohužel zacloumalo a znervozili jsme, ikdyž času bylo dost. další branka již nepadla, i přesto, že nás k ní hnalo početné obecenstvo.

Za dnešní výkon jsme zasložili bodovat naplno, ale bohužel štěstí bylo na soupeřových kopačkách, protože žádnou vyloženou šanci neměl. Příští víkend nás čeká těžký soupeř Březiněvěs. Zůstáváme stále na předposlední příčce tabulky o bod před Vinoří. Musíme překvapit v dalším kole a vydolovat body.